Bingomaten Rabatkoder & Tilbud

Med vores Bingomaten rabatkode eller tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Bingomaten . En Bingomaten rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Bingomaten , og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Bingomaten rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Om Bingomaten

Bingomaten

 

Bingomaten.dk – guide med alt om online bingo

På Bingomaten.dk lægger vi os hårdt i selen for at skaffe dig de bedste tilbud til online bingo. Men ikke nok med det, så stræber vi også efter at være Danmarks bedste bingoportal.

Det betyder med andre ord, at vi ikke kun serverer gode kampagner og koder til danske bingosider på internettet, men derimod også vejledning og hjælp – lige fra dit første spil bingo til at kunne alle navne på tallene.

Print selv dine bankoplader 

Hvis du endnu ikke er hoppet med på online bingo-bølgen, men foretrækker at spille offline med venner og bekendte, skal du selvfølgelig bruge bingoplader. Har du ikke lige et sæt med en tromle til tallene, brikker og pladerne dertil, kan vi hjælpe dig med sidstnævnte – tilmed i ubegrænsede mængder, så længe du har blæk og papir nok i printeren.

Komplet Danmarkskort med bankohaller

Er det ikke nok med at spille med venner, bekendte og familie? Så har vi også skruet et komplet Danmarkskort sammen med fysiske bankohaller i Danmark. Uanset om du sidder på Bornholm, midt i København eller i det vestjyske, har vi forsøgt at støvsuge dit lokalområde for bankohaller.

Du kan se spillesteder med adresse, åbningstider, udvalgte gevinster mv.

Bingo på nettet for første gang? Vi har svarene!

Er det første gang, du bevæger dig ind i det online bingo-univers, kan du med ro i sindet bruge vores hjemmeside. Her kan du:

  • Samle og sammenligne bonuskoder, kampagner og tilbud fra danske spillesider, som har bingo
  • Læse anmeldelser af bingosiderne og se, hvilken der passer bedst til dig
  • Finde gratis bingo og bonustilbud, så du spiller for bingohallens penge og ikke dine egne
  • Dykke ned i guides med ordbøger og udtryk, TV-program og meget mere

Bonustilbud og kampagner til bingospil

Hvis du jagter de bedste bonustilbud og kampagnekoder til banko på nettet, har du ramt rigtigt. Vi afsøger hver uge nettet for nye tilbud blandt hos bingoudbyderne.

Det kan eksempelvis være:

Ny velkomstbonus. Når du som spiller opretter en konto og indbetaler penge første gang, er der i 9 ud af 10 tilfælde mulighed for at få en startbonus. Denne giver dig ekstra penge at købe plader for. Disse gransker vi grundigt, så du får de bedste.

Stor jackpot. Ligesom du på spilleautomater kan vinde en jackpot, kan du i flere bingospil vinde en ekstra jackpot. Altså ikke bare selve puljen, der er købt plader for, men også en ekstra stor gevinst, hvis du eksempelvis kan råbe bingo eller pladen fuld i løbet af et bestemt antal numre.

Vi er IKKE en bingohal – men en portal

Blot for at understrege, så er vi ikke selv en onlie bingohal. Vi tager med andre ikke mod penge, sælger bingoplader eller lignende. Alt er gratis hos os, uanset om du søger information om en bestemt spilleside, vil printe bankoplader eller noget helt tredje.

Vi tjener også penge

Vi driver hjemmesiden Bingomaten.dk med henblik på at finde og sammenligne de bedste rabatkoder og tilbud i bingoens verden. Dertil kommer en lang række guides og artikler, vi skriver hver uge. Dette koster penge, hvorfor vi også bruger annoncer og affiliate-links på vores websites. Klikkes der på disse, kan det medføre en betaling til os fra den bingoside, du har valgt at besøge. Vi fravælger dog helt at omtale eller reklamere for bingoudbydere, vi ikke kan stå indenfor.

Samtidig sørger vi for, at samarbejdspartnere vi har, altid har dansk licens.

Husk! Spil skal være sjovt og kun for personer over 18 år.

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.