04 apr 2018

Myten: Kan velstillede mangle penge?

Nyttige tips, Sparetips

I folkemunde er velstillede den del af befolkningen, som i mange år har ejet egen bolig, har en fornuftig pension og en anseelig formue. De er naturligvis ikke helt unge, men de har både den økonomiske og personlige frihed til at gøre (næsten), som de vil. Børnene er blevet store, men har ikke forladt hjemmet endnu. Realkreditlånet betales til tiden, og måske har ægteparret et enkelt eller to forbrugslån i banken eller hos en anden låneudbyder.

Pensionsopsparingen sikrer alderdommen

Her finder du også de mennesker, som sparer op til alderdommen. Og tilhører du dette segment af befolkningen, har du sikkert også altid gjort en dyd ud af at samle dine lån hos en enkelt udbyder, så du på den måde har formået at betale lavest mulige ydelse. Her kan du med stor sandsynlighed se frem til en alderdom, hvor pengesager ikke udgør dine største bekymringer. Du har til dagen og vejen, og for en stor del af denne generation gælder det i øvrigt, at de er i gang med at høste frugten af en lang række fornuftige investeringer og gode lønsomme jobs.

Nogle gange kan det betale sig at låne penge

Selvom dit budget hænger sammen, og du har råd til at tage på ferie og fejre dine børn, når de skal konfirmeres, bliver studenter eller har en anden stor mærkedag, kan du godt havne i en situation, hvor du får behov for at låne et større beløb. Det kan være, at huset skal have et nyt tag, eller du har brug for penge til en endnu større renovering. Mange ting kan være på spil, og så er det rart, at du stadig kan bryste dig af en kreditværdighed, som giver dig en chance for at finde det bedste lån.

Internettet kan hjælpe dig på vej

Internettet bugner af lånetilbud, hvoraf nogle er mere sobre end andre. Vi er faldet over en side, hvor du kan sammenligne lån fra forskellige danske banker. Det stiller naturligvis krav til, at din økonomi på forhånd er sund, og at du kan finde plads til et afdrag i din daglige økonomi. Men hvis forholdene er i orden, kan du på siden Lendme.dk indhente tilbud fra en række af banker. Det giver dig en masse fordele – blandt andet vil bankerne konkurrere om at få dig som kunde, hvilket vil resultere i, at ydelsen, renten og de øvrige omkostninger vil blive udsat for et stort konkurrencemæssigt pres. Og det kommer i sidste ende dig til gode.

Lån på nettet har et blakket ry

At låne penge på nettet har et blakket ry, men i forhold til Lendme.dk, er der tale om en lidt anden sag. Lendme.dk formidler kontakten mellem kunde og bank og har en mission om at gøre det nemt og trygt at låne penge. Du bliver guidet sikkert igennem processen – og ved at indhente tilbud fra flere forskellige banker samtidigt, er du sikker på at få det lån, der passer dig bedst.