ROOM21 Rabatkoder & Tilbud

ROOM21 forhandler alt indenfor hjemmeindretning, møbler og havemøbler. Med god grund er ROOM21 i dag en af Nordensledende møbelforhandlere, for deres sortiment og priser er i særklasse. Med en eksklusiv ROOM21 rabatkode kan du nu få endnu flere lækre møbler for de samme penge når du handler i webshoppen. Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller Facebook side så får du automatisk opdateringer hvergang der er en ny ROOM21 rabatkode.

Om ROOM21

ROOM21

 

Room21 startede som et familiefirma i Borås i Sverige i 2006, stiftet af Helén Rudholm og Gustaf Rudholm som senere overtogs Royal Design Group i 2014.

Room21 har siden sin start, vokset stabilt og er idag en af Nordens ledende forhandlere af møbler og hjemmeindretning.

Room21´s idé bygger på at sælge møbler og indretningsdetaljer af god kvalitet til privatpersoner og firmaer, deres mål er, at altid kunne tilbyde kunder den bedste kvalitet, personlig service og vejledning.
(Room21.dk er e-mærke-certificeret, derfor har man altid adgang til e-mærkets gratis Sagsbehandling, når du handler hos Room21).

 

ROOM21 vælger  varemærker med stor omsorg så de passer til alle kunder. Sortimentet består af møbler og indretningsdetaljer af høj klasse med en eksklusiv fornemmelse som præsenteres i spændende og inspirerende internetbutik. ROOM21 samarbejder med Europas ledende designere af møbler, belysning og hjemmeindretning og vores sortiment udvikles hele tiden.Idag tilbyder ROOM21 over 200 varemærker, heri et stort udvalg af kvalitetsmøbler og indretningsdetaljer med både klassiskt og nyt design.

Room21.dk samarbejder med mange af Europas ledende designvaremærker og møbelfremstillere, og vælger varemærker med stor omsorg og præcision så de overensstemmer med kunders interesse for indretning, sortimentet består af møbler og indretningsdetaljer af høj klasse med eksklusivt design. Romm21 tilbyder indretning og møbler til spisestuen, børneværelset, køkkenet, soveværelset, haven, altanen m.m. Desuden findes  du alt indenfor opbevaring, belysning, gulvlamper, sengetøj, pudebetræk m.m.

 

Køb lamper, havemøbler, sengetøj, sofaer, radioapparater, hylder, glas, tæpper og meget meget mere,

sortimentet  udvikles hele tiden og Room21's mål er at skabe en bred vifte af indretningsprodukter, både designklassikere og nyt design. pt. findes varemærker som Kartell, String, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Källemo, Fritz Hansen, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design m.fl. ROOM21.dk kan tilbyde over 100 varemærker med et bredt udvalg af indretning til hjemmet, både kvalitetsmøbler og indretningsdetaljer.

Room21.dk er en del af Royal Design Group AB hvor også RoyalDesign.dk indgår. Her finder du masser af møbler og design til indretning. Sammen er vi størst på nettet i indretning til hjemmet.

Room21 - perfekt til alle slags gaver! Room21 tilbyder det meste til dig som leder efter gaver til familie og venner. Hos os finder du noget til alle.

Udløbne rabatkoder

15%

Spar op til

op til 15% Room21 Rabat

Room21 har lige nu et stort sommerudsalg hvor du kan spare op til 15% på havemøbler! ROOM21.dk samarbejder med mange af Europas ledende designvaremærker og møbelfremstillere. Køb lamper, havemøbler, sengetøj, sofaer, radioapparater, hylder, glas, tæpper og meget meget mere direkte[...]
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.